Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest

Thursday, April 15, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest


penganjur contest:SUHIDA
SYARAT DAN NAK JOIN SILA KLIK

kerana suhida kasi peluang tuk anak saudara join
 makanya berpeluanglah aku menjoinkan diri dalam contest ini kali ni..
peluang dan rezeki tu masih ada lagi
hehehe
maklumlah ank2 aku dah besar dan melepasi umo 4 tahun dah..
okes tanpa membuang masa 
pernyertaan daku

*
*
*
*


NAMA:RAJA NURASLINA BIN RAJA MOHD
UMUR:1 TAHUN 4 BULAN
TARIKH LAHIR:27 DISEMBER 2008

ini adalah sambutan hari lahir ika yang pertama..
tengok tu kek besar bukan main
ibu dan abah orang utama paling teruja..
maklum lah anak pertama
birthday pertama kan
si comey ika ni bukan main menganas dan lasaknya
nak snap gambar bukan maen susah
 pasal tangan tu tak reti duk diam 
nak calit gak kek tu
geram sangat kat kek 
tengok tu dalam duk bergambar sempat lagi di calit kek dgn tangan
hehehe
abis riuh serumah
semoga adik ika membesar dengan baik dan sihat selalu

sebelum berakhir nak ucapkan
happy belated birthday buat RAZI yang ke 3 thn.semoga panjang umur dan jangan nakal tau..
sekejap je anak ko suhida dah besar...

korang tunggu apa lagi 
jom join contest ni..

1 comments:

suhida said...

besarnya kek adik ika.kekee..comey, tangan da calit kek dah.neway miemiey,sume da lengkap.maceh join contest ni ye.

Related Posts with Thumbnails