valentine giveaway

Saturday, February 06, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

valentine giveaway
to joint click here

Giveaway .. giveaway !! Over 12 product to giveaway!
We are so excited for the valentine giveaway (Product are fresh from oven)
We are giving:
  • Love story DIY Scrapbook X 2
  • Valentine 's Stick X5
  • Heart Wood Pinch(winner will get 2 wood pinch as in the pic) X 5
What you need to do? Is easy just simply become our follower (bottom right of the side bar)
We will have 3 rounds of lucky draw:
  • 1st round ( Heart Wood Pinch giveaway)- winner will be announce on 24 Jan
  • 2nd round (Valentine 's stick giveaway) - winner will be announce on 1 Feb
  • 3rd round (Love Story Giveaway) - winner will be announce on 8 Feb
* Lucky draw will be held one day before the announcement of the winner. Winner will be announce on our blog and also via e-mail

"MIETOS LUCKY DRAW"

Saturday, February 06, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
korang kalau nak join lucky draw ni sila klik sini
okey..korang yg baik hati jujur ikhlas
 andai aku rujukan korang nak serta lucky ni
 sila referer aku erk...~miemiey~jgn lupa sertakan link daku...hehe...
*************
syarat-syarat nya....
#xkisah la sama ada hendak follow atau tidak blog ni, janji ada blog.... tapi dalam entry anda, silanyatakan referrer anda....
referer aku SINI

#postkan banner atas ni pada entry & sidebar blog dan link kat blog aku!!!sila tinggal link entry kat bahagian comment....

#tarikh tutup pada 13 February 2010 (before chinese new year)

# 2 hadiah untuk cabutan bertuah & 1 hadiah untuk referrer terbanyak (ajak la member2 join skali) so, sila tulis souvenier dari negara mana yang dihendaki!!!pilih satu sahaja, antaranya....
@japan
@barbados
@korea
@egypt
@france



kalau boleh saya dan barangan dari france..hehehe..apa ke bendanya nanti..tgu je kl bertuah kan..

countdown diary one year old-congratulation!!!

Saturday, February 06, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

countdown diary one year old-congratulation!!!




the diary of cik syahira will turn 1 year old on 17.02.2010. and she is so generous to organize this nice giveaway.. have fun and good luck everybody...


i should be the winner because i love giveaway n contest and hope winner..this is simple..hehehe..and hope gud luck for me..


- submit your link here before 13.02.2010 at 11.59 pm

prizes:

- 10 randoms souvenir from my travel trip.
- do pray hard, in case i have extra budget number of prizes will be increase ^__^

p/s: when you follow me, sure i'll follow you back. it's a promise. thank you.

"FRIENDSHIP CONTEST"

Saturday, February 06, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
"FRIENDSHIP CONTEST"

PENGANJUR:MAR MASLAN
sape2 nak join contest boleh klik SINI

nak join gak contest ni
biar persahabatan kami dah menjangkau lebih dari 10 tahun dah tapi kami masih tetap friendship
walau berjauhan dan masing2 mempunyai tanggungjawab sebagai wife dan ibu...
FRIENDSHIP FOREVER
kami masih berhubung di alam maya
Pic ni masa snap ketika kami menyertai kem pelajar elit pada tahun 1999..lama dah kan..masa tu duk dlm khemah....sempat lah menyenap...masa ni kami tak di benarkan bawa kamera..ambik gambar curi2 dalam khemah..akhirnya bau kami dapat di hidu oleh cikgu dan akhirnya denda cuci tandas menanti kami..
walau memalukan tapi semua tu kenangan manis bagi kami kini....

new opening giveaway!!!

Saturday, February 06, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
New Opening
Opening Giveaway!!! 
giveaway from:fancyboutique
to join giveaway click here

Hello everyone~
New online shop and hope everyone enjoy it~
And make a small GIVEAWAY for everyone^^
Only the LUCKY one can get this prize

1 TEE + 2 panties
(Which worth RM43.00 !!! )

Rules:
1. Open to Malaysian readers only (apologies to the international readers)~i'm Malaysian reader..yahooo..!!

2. Must be a follower of my blog or just subscribe to this blog.~okey done~

3. Post a comment about
"WHY YOU WANT THIS?"
~saya betul2 inginkan adiah di atas pasal i love t-shirt and i like black colour panties...beautiful dan saya belum pernah memiliki jenis sexy panties ini lagi...kl dapt pakai ni so org pertama dan terakhir tgk mesti lah my hubby..erm..erm..hehehe...harap2 daku pemenang bertuah itu..~


and 
give your follower ID and email address
(To gain 3 more entries, jz spread this news in ur blog, then leave the link here)~done~

4. The winner will be selected via a random software. The winner will be notified via this blog and email. 

5. Closing date 11 February 2010 12 morning (Coz it's my birthday, haha)~0h!!happy birthday to u..okey..~

Thanks for participate and hope u guys can spread this news to others oso. ^^


nyl collection giveaway

Wednesday, February 03, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

NYL COLLECTION GIVEAWAYPENGANJUR:sape 2 nak join klik situ yee...


salam sayang all! sempena pembukaan blogshop baru nil... nil nk adakan giveaway...Mudah je giveaway nih..

syarat-syarat :

1) Menjadi follower NYL COLLECTION

2) Membuat entry tentang contest nih dan memberi comment membina dlm usaha nil memperbaiki kelemahan blogshop nil serta di link kan ke entry ini

3) Copy Image diatas dan diletak kan di side bar blog korang dan di link kan ke NYL COLLECTION. 1 lg.. Image diatas mestilah dimasukkan juga kedalam entry korang.

4) Meletakkan NYL COLLECTION dan BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN (nk glemer jgk!,hehe) di blog list korang

5) Then, antar link entry korang ke ruangan komen ataupun ke flerida_haliza@yahoo.com dengan tajuk 'NYLCOLLECTION GIVEAWAY'

habis!! Senang kn? hehe.. JOM JOINT!!!!

Hadiah..

Pemenang dipilih secara Random.
Seramai 5 orang yang bertuah akan dapat giveaway drNYLCOLLECTION.
Tarikh Tutup : 10 feb 10

pendapat saya agar kedai ini lebih baik dan bagus lagi kl perbanyak tudung bukan hanya selendang ..shawl...tudung bawal ke...
kalau boleh tambahkan koleksi keronsang pastu gabungkan keronsang yg sesuai dgn tudung..
kl boleh buat harga pakej dgn keronsang..tapi sertakan harga hanya tuk tudung gak kl ada yg nak beli tudung je..

kl boleh serta kan gambar2 cara pemakai tudung agar nampak lebih menarik

gambar model tudu ng tu kl boelh terangkan gambarnya sbb saya nmpak agak kabur

ambik gambar setiap sudut yg menarik pada shawl..selendang sebagainya...

kl boleh permulaan ini buat jualan murahhh....hehehe....pasti meletopp...

"Me - Mykid Look-Alike Contest"

Tuesday, February 02, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
dah namanya anak kan
mesti ada iras ibubapa kan
so sesuai sgt2
aku nak join contest ni
me-mykid look-alike contest
tapi sebelum tu sape2 nak join contest ni leh laa singgah blog akak
kl nak tgk syarat boleh singgh sini terus
okey gambar anak aku dan aku yg seiras
taddddaaaaaaa...
*
*
*
*
*
*
*
*

sama tak...hehehe....anak dalam gambar ni merupakan anak ke 2 daku..dah 7 tahun sekarang umo nya..
sekian

juaimurah big January giveaway!!!

Monday, February 01, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
nak join giveaway lagik
hehehe
tak jemu2 aku nak join yee
kali ni dtgnya dari SINI
BLOG JUAIMURAH
SILA TERJAH KL NAK JOIN SAMA YEE
apa kata penganjur
*
*
*
*

Salam Semua
Benda Kat Bawah Ni....
macam best tapi mahal je kan????
and today... is a so darn boring Monday
so u know what....?? i decided to give it away... for FREE!!
yup..you read it rite... for FREE
but hey, nothing is free.. hahaha!
so i need you to do something for me first!
the below is how you could win one of the below....
Bagi sesiapa yang ada blog (bloggers):
1. Be a follower of 
JUAIMURAH - so far we have 53! Thanks!
2. Link this blog in your blog list
3. Do an entry of this giveaway...anyway u want it.. with a little bit of Juaimurah shop review
4. Mail me the entry url...

For those without a blog :
1. Be a follower of JUAIMURAH - so far we have 53 :D :D
2. Email this blog URL and the entry to 7 friends and cc juaimurahshop@gmail.com
(i will reply the mail to ensure the mail adds are valid :P)or post this entry in your facebook@website
3. email me the url of the link :-)

Giveaway starts now at 4.45pm Jan 18th 2010
and it will end on Feb 1st 2010 11.59pm.
we will work hard to look for the most hilarious most creative most child friendly entry and give away the 2 items below to the winner
p.s. will also update the winner entry here in this blog
PLEASE JOIN YA! SERIOUSLY BORED HERE :D
HAVE A GREAT LIFE FRIENDS & HAVE FUN!
beautiful with lights and soothing music to keep the baby calm
RM95 - now both going for free (owh i have 2!!)





Related Posts with Thumbnails