"The Sweetest Smile Contest"

Thursday, January 14, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »

"The Sweetest Smile Contest"

PENGANJUR:http://delisyaoutlet.blogspot.com/
http://nardpunyeciter.blogspot.com/

Salam semua. Kali ni dan saat ini, Delisya's Collection mengajak anda semua join contest ni. Dan ini adalah kali pertama Delisya's Collection buat contest. Mohon maaf sekiranya ada kekurangan dan kesilapan (klu ada sila bg tau ekk). Delisya's Collection berharap agar contest yang dianjurkan ni dpat sambutan HANGAT...tapi klu x hangat SUAM pun kira okey lah. Contest ni juga disponsor oleh 'Mommie Nard'. Okey lah SELAMAT MENCUBA NASIB. Gudluck!!!!



TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :


1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER

2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)

3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk

http://delisyaoutlet.blogspot.com/
http://nardpunyeciter.blogspot.com/

4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang

5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye..

6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..


7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection.. (Ehe...x semestinya yang baik2 aje..nak kutuk2 pun bolh jugak.haha..leh la aku improvekan lagik)

*blog delisya's collection sgt menarik..terdapat pelbagai jenis tudung dan keronang yg sgt cantik dan murah..harga berpatutan..terutama keronsang..kl boleh dinyatakan sekali cara2 nak pakai shawl..hehehe..agar nampak lebih menarik dan boleh pelajari cara memakainya..sekian tu saje..


a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)~okes~

b) Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.~dah tinggal daa~

c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek )

d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhati
HADIAH :

jeng..jeng..jenggg..

1. Hadiah Utama: Barangan bernilai RM50.00
2. Hadiah Saguhati : Barangan bernilai RM20.00

**kesemua hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit..(okey ke hadiah ni)

1 comments:

mommie nard said...

salam...

tqvm..gudluck

Related Posts with Thumbnails