"My Laptop Contest"

Thursday, January 14, 2010 Posted In Edit This 5 Comments »

"MY LAPTOP CONTEST"

ini lah laptop yg menghubung daku di alam internet..segalanya hanya dapat di cari dgn sekelip
mata...laptop ni setiap masa berkepit dgn aku pasal dgnnya dapat aku berblog.. berface book dan sebagainya..senang di bawa kemana2...harga pun rasa nya tak terlalu mahal berbanding yg lain..dan tahan lasak..okey selebihnya kelebihan yg aku suka akan laptop acer aku ni ada lagi kat bawah....

jenama:ACER ASPIRE 4530



kelebihan laptop yg daku miliki

Acer Aspire 4530 is a multimedia laptop based on the Acer Gemstone design with a bright CrystalBrite display.It is powered by the Athlon 64 X2 QL-60 1.9 GHz processor.
It’s specs are:
AMD Athlon 64 X2 QL-60 1.9GHz Processor
3600MHz Bus Speed
nVIDIA nForce MCP77MH Chipset
2GB(up to 4GB) DDR2-667/PC2-5300 Memory
120GB HDD
DVD Writer
14.1-inch WXGA Widescreen CrystalBrite LCD
nVIDIA GeForce 9100M G Integrated
Wi-Fi 802.11b/g
Windows Vista Home Premium
6-cell Lithium Ion (Li-Ion) Battery
 
kata2 penganjur

Saya dah lama nak buat contest..asyik join contest aje kan..kali ni saya nak buat contest sempena saya nak beli laptop baru..sekarang ni saya tengah survey laptop apa nak dibeli..
So, kawan2 semua jom join contest ni..ada HADIAH menarik bakal anda menangi(hadiah akan diumum kemudian)

Syarat-syarat penyertaan..

* Jadi follower ~[ WARNA WARNI KEHIDUPAN ]~
* Buat satu entry di blog anda bertajuk "My Laptop Contest"
* Copy banner "My Laptop Contest" (save image saje..x glitter pun xpe)diatas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entry ni yek..
* Letakkan gambar laptop anda dan sebab mengapa anda suka dengan laptop anda di entry anda
* Apabila selesai, sila tinggalkan komen beserta link entry anda di ruang komen di bawah.
==========================================================

TARIKH TUTUP: 12 FEBRUARI 2010


Pemenang akan dipilih berdasarkan random pick@lucky draw yang akan diumumkan selepas tarikh tutup..

5 comments:

Sharina said...

salam.
tq sbb join this contest.

Good Luck

miemiey said...

mekaceh kerana dtg jenguk yeee...

chenurulhusna said...

hai mimiey...sape tu naik keta 2 org tu..adik kamo ker?:D selamat bertanding jua:D:D

chenurulhusna said...

damia ingt laptop tu lego kot kak:P selamt bertanding jua kak:D

chenurulhusna said...

eh sori slh coment:P

Related Posts with Thumbnails