"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

Monday, January 18, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

"Dengan ini, aku nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."

2. More about this lucky draw: (KLIK)
Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

1 comments:

CY4.0 said...

miemiey, thanks for joining :)

Related Posts with Thumbnails