LEAKHALID GIVEAWAY

Monday, January 25, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »





naik juling mata aku nak kira love ni
so sape2 nak menjulingkan mata
meh kira berapa love yg ada
berbaloi ..kl menang RM 50
milik anda..dan anda..
so jom kita ke blog KAK LEA KHALID
TUAH AYAM NAMPAK DIKAKI
TUAH KITA SEMUA SAPE YG TAU

once again saya menganjurkan contest sempena besday saya yang ke-26 pade 5 January 2010
senang je contest nih...

syarat-syaratnye: 
  • cube kira berape banyak HEARTS yang ade dalam picture di bawah





  • buat satu entry ttg contest nih
  • tempek banner di sidebar blog anda
  • add blog leakhalid dan blog kedai saya, littlekimiwear dalam blog list anda
  • jadi follower leakhalid dan littekimiwear
  • last but not least, jgn lupe tinggalkan link anda diruangan comment yeee 
  • JAWAPAN ANDA HENDAKLAH DI HANTAR KE norkamalia@jimahev.comDENGAN SUBJECT: LeaKhalid Giveaway 
  • tarikh tutup 29/01/2010
itu je syarat2nye...senang kan???
so tunggu ape lg...sila lar menjoinkan diri...


HADIAH NYE MERUPAKAN WANG TUNAI BERNILAI RM50

hanya seorang pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang tepat dan cepat 

1 comments:

oYa said...

mie lya bukan kak tp adik lah hehehehe

Related Posts with Thumbnails