CATLINA'S CAT CALENDAR GIVE AWAY!

Friday, January 15, 2010 Posted In Edit This 2 Comments »

Catlina's Cat Calendar Give Away!
ANJURAN:CATLINA



Buat pertama kali nak buat Give Away kat blog personal ni...biasanye contest atau give away kat blog KedaiGambarKami jek..Sempena tahun baru dan untuk menghargai kawan2 blogger , Give Away ni dibuka mulai sekarang sehingga 18 Januari sahaja. Kenapa cepat sgt tutup?sebab kalau lambat2 kang expired lak kalender ni..ni dah bulan Januari kan..kalendar ni sweet dan cute...sesuai utk peminat kucing atau org yang suke tgk gmbr kucing...

Syarat2 dia mudah je...

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan).
2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga).
3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:)
4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye).
5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org.

Sedikit preview gambar kalendarnye...


Related Posts with Thumbnails