My-Alia.com Giveaway Special!

Saturday, January 30, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

penganjur:MY ALIA


Sudah tiba masanya untuk My-Alia.com Giveaway Special! 

(why special? because kali ini hadiahnya telah disponsor oleh sesorang!)

ok, nama pun Giveaway, so sebenarnya mudah saja!

Tak perlu slogan.. tak perlu jawab soalan etc.

Apa yang pihak penganjur akan buat adalah:

Cabutan.. Siapa akan buat cabutan? Sama ada Alia atau Danial, nanti kita tengok macam mana.



Bagaimana anda hendak menang? Senang saja:


4 tiket - untuk satu entry di blog anda~dah....4 tiket milikku~
1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di My-Alia.com~dah 1 tiket milikku~
1 tiket - sekiranya anda menjadi Follower di Danial's and Eva's Diary~1 tiket milikku~
1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Facebook anda (sertakan link ke page ini)~dah 1 tiket milikku~
1 tiket - sekiranya anda war-warkan Giveaway ini di Twitter anda (sertakan link ke page ini)~tak...cammana tak reti twitter..huhuhu...~
1 tiket - sekiranya anda letak banner My-Alia.com di blog anda (banner ada di sidebar)~dah 1 tiket milikku~
1 tiket - sekiranya anda letak banner Danial's and Eva's Diary di blog anda~dah 1 tiket milikku~

*updated!

1 tiket - sekiranya anda letak banner Kedai Gambar Kami di blog anda (banner code ada di sini)~dah 1tiket milikku~





-total : 11 tiket
yg berjaya menjadi milikku hanya 10 tiket....
Hadiah yang ditawarkan:

Grand Prize:

Satu (1) Baby Slings brand Little Pods Pouch Style Baby Carrier (retail price RM80.00) warna biru turqoise




-Hadiah ini ditaja sepenuhnya oleh : Mama Danial dan Eva (gambar littlepods sling dari google)

Consolation prize:

Tiga (3) hadiah lagi berupa barangan dari Lovely Lace yang berharga sekitar RM20-RM30 setiap satu.

-Hadiah ini ditaja sepenuhnya oleh : Ibu Alia.. :)
Tambahan hadiah:
Tiga (3) voucher bernilai RM20 dari Kedai Gambar Kami
-Hadiah ini ditaja Cik Catlina dari Kedai Gambar Kami

So, There you have it! Lagi banyak anda laksanakan, lagi tinggi peluang anda untuk memenangi Grand Prize! :)

Giveaway ini bermula dari 19 Januari 2010 dan berakhir pada 31 Januari 2010 (Ahad) Jam 11.59 malam.

Jom buat dialog lucu.Mana tau dapat duit...

Saturday, January 30, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
Jom buat dialog lucu.Mana tau dapat duit...


CONTEST ANJURAN:KAK PAH
NAK JOIN SILA KE SINI(Segala syarat dan cara menyertai terdapat disini)

boy 1:Eh!cuba korang tengok cikgu yang berbaju merah tu,dia tengok kat aku lah.Aku rasalah cikgu tu syok aku...kalau macam ni hari-hari pergi sekolah pun tak apa.
boy 2:Mana..mana..mana...laa cikgu tu bukan nak kat ko...ko buat bising sebab tu dia tengok..eeee..perasan lebih...kecik-kecik dah syok sendiri
boy 3:Laaa...takde maknanya dia nak kat kau...dia syok kat aku lah..tengok ni kalau senyum cam gini hari-hari cair cikgu tu tengok ketampanan aku....

~Sekian~

goodies bag contest

Saturday, January 30, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
goodies bag contest
penganjur:mummy Alisha
nak join sila ke sini

Hi semua, sempena birthday Alisha yang pertama... mummy Alisha ingin menganjurkan satu contest/ giveway. Senang saja nak masuk, tak payanh buat entry just :
1. Add http://www.mypreciousalisha.blogspot.com/ dalam blog list dan jadi follower blog ini.
2. Tempek banner ini dekat sidebar dan link kan kat Goodies Bag giveway. If not linked back the entry not qualified.
3. Tinggalkan jawapan kat entry ini dan your link
Simple jekan, so soalan nya ialah " BILAKAH TARIKH LAHIR ALISHA" so 3 peneka tepat adalah layak mendapat GOODIES BAG dari Alisha sempena hari jadi Alisha yang pertma.

Hadiahnya ialah rahsia dan mummy akan upload gambar kemudian, yang pastinya ianya sangat berbaloi dan menarik.

Tarikh contest ialah dari 16 January hingga 31 January 2010.

Selamat mencuba ya !!!

'SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA'

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
'SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH
BERSAMA SI MANJA'


penganjur:RYNA
hadiah menarik dari Rayyanoutlet

gambar kami yg dipertaruhkan:
*
*
*


saat2 terindah ibu dan abah bersama abang dan adik ketika bercuti ke DANGA BAY JB....memori yg tak dapat di lupakan....indah mmg indah sekali...


gambar kami sekeluarga ni diambil ketika kami bercuti ke DESA WATER PARK KL...inilah saat2 indah ibu dan abah bersama 2 putera tercinta...

adikmanis blog giveaway!!!!

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
ADIK MANIS GIVEAWAY
STICKY MODE






1M DAMASK FABRIC + 1 M COTTON 60" + 1 MYSTERY GIFT for grab!!!




kalau lah dapat hadiah kat ATAS ni maka bermula seisi menjahit daku...
ye laa mesin jahit kat umah ni lama dah bersawang..
lagi baguhkan aku buat sesuatu yg berfaedah
" Kalau dapat hadiah Adikmanis, akan ku ...."
tertiba terlintas di benak pikiran ku aku nak sgt buat cadar
sungguh comey kan
tapi kena lah tgk ukurannya dulu cukup ke tidak sarung bantal join sekali
kalau tak pon sarung bantai dah memadai
satu lagik kain tu teringin nak buat tote bag
tu pun kl lah dapat
so bagi korang yg nak dapatkan kain ni
leh laa join giveaway
segala syarat dan cara ada di situ

tarikh tutup
bermula 28 dis 2009-29 jan 2010


NEW YEAR GIVEAWAY 2010

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
The New Year Giveaway 2010 is here.. 

giveaway from

Here's what you need to do to win this Giveaway.

~ Post about this giveaway in your blog. (You earn 
FIVE extra entries into the drawing if you post an entry about it in your blog.)
~ Leave a comment to 
this post with a link to your post. .
~ Be my follower.

The giveaway will be closed on 
Sunday, January 31. So please leave your comment here before that time.

The winner will be picked randomly and announced on
 Tuesday, February 2. 

Good Luck..

contest baru pulak

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
contest baru pulak




penganjur:kameraxburuk
nak join sila ke sini
segala syrat dan cara menyertai ada di situ


gambar zaman purba aku yg dipertaruhkan ialah:
*
*
*
*



gambar ni di ambil ketika bercuti di jb...my hubby..my heroes,my sil,my son cousin...n me...
gambar ni aku plih sebab rasa unik sgt..sgt...dan suasana di danga bay tu kami naik beca..berlatarbelakang beca banyak2...aku rasa gambar ni mmg sesuai tuk black n white..

aku nak tag

Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »

penganjur:yanmieonline
nak join leh ke SINI
Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.
Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama
untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca dihttp://yanmieonline.com/2010/01/cabutan-bertuah-di-yanmieonline-com/
REFERRER DAKU:MALAYSIA GIVEAWAY


button planet's 1st birthday giveaway

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »


giveaway from buttonplanetent
for join giveaway please come here

To celebrate it..we would like to give to our beloved customers FREE VOUCHERSworth RM20 each! There are 3 vouchers to be won..and you can redeem the vouchers by selecting ANY buttons from Button Planet's blog!

To be eligible for this giveaway, you should do the following:

1. Become Button Planet's follower
2. Leave a comment at the end of this entry 

3. Make an entry in your blog about Button Planet's 1st Birthday and this giveaway, If you don't have a blog, then sent an email to your friends, relatives, groups, etc (and cc the email to Button Planet's email)
4. After that leave a comment here again about it..

This giveaway is open to all Button Planet's customers and followers until the end of this month...that is 31st January 2010.
A random generator will be used to select the winners...


" New Year Giveaway"

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
" New Year Giveaway"




penganjur contest:Orkedanza
penaja adiah: Aleiany collection
nak join contest leh laa ke SINI
segala syarat  dan cara menyertai serta adiah yg bakal di mngi ada kat situ

apa tgu lagi jom join sama





adiah yg aku nak kl dapat giveaway ni
taraaa
*
*
*
*



haa..tu dia..
sebab aku nak sgt pasal tau
ia adalah ramuan tradisional
no ..no..tiruan tau..asid ke apa ke..segalanya...
aroma lavenda yg di miliki set penjagaan badan ni 
mesti wangi dan segar harum segalanya kan...
ada 3 set tu
cukup lengkap okey...ada
 Moisturising hand & body lotion
ada Moisture rich shower creme 
dan Moisture rich foaming bath creme
pas pakai ni mesti kulit aku cantik,lembut dan segar
wanggiiiii....dan bersihhhh....


nak sgt2
moga aku peserta bertuah itu...




lucky draw cik Ros

Friday, January 29, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
Lucky draw cik Ros
penganjur:CIK ROS




nak join giveaway dari cik ROS ni
dulu dah join contest edit fotonya
tapi takde rezeki
hehehe
harap2 kali ada rezeki cik Ros yee
okes
giveaway yg aku maksudkan mengenai sebuah tabung yg sgt2 comel
tengok kat atas tu
kalau korang nak sgt tabung tu boleh laa join giveaway cik Ros ni
jom..jom...

story about tabung
sangatlah cantik tabung ni
kalau lah menang agaknya pasni leh laa menabung dengan tabung ni
tabung cantik ni berbentuk muka monkey
boleh isi duit syiling tau
semua org tau
hehehe
mmg sesuai sgt2 dengan kanak2 tapi org dewasa cam aku apa salahnya nk pakai
tabung ni buat aku sengeh tau
pasal dengan bangganya monkey tu sengeh lebar kat aku sepanjang masa
tak lenguh ke mulut tu monkey????
agaknya makann tabung ni pisang kot
hahaha
okes aku gatal nak buat puisi tuk tabung ni
hahaha
kl salah jgn gelak
huhuhu

puisi
tajuk:milik siapakah tabung ini

milik siapakah tabung ini.....
wajah senyum lebar sentiasa
buat aku nak..nak.. dikau..
bakti mu sgt lah besar
andai aku berjaya memilikimu

milik siapakah tabung ini
senyumanmu sampai ke telinga
mungkin sikap menabung dapat dipupuk
memandangkan aku yg boros amat
tabung..oh tabung...
moga dikau menjadi rezeki ku

milik siapakah tabung ini...
wajah monkey yg amat digilai kanak2
dan menjadi rebutan para blogger contest
walau kau kecik sangat
tapi jasamu amat besar sebesarnya

milik siapakah tabung ini
berambut coklat berbaju merah
moga dengan memiliki dikau
aku dapat beli umah
buat lesen memandu
beli kereta baru
segalanya impian2 daku
akan terlaksana
siapa tahu
sekecil dirimu
impian besar daku tercapai
ibarat kata karen singh...(ejaan nama yg kureng pasti betul tak)
"sikit2 lama2 jadi bukit"
milik siapakah tabung ini?????

selesai

JOM JOIN GIVEAWAY AKU(OYA)

Thursday, January 28, 2010 Posted In Edit This 2 Comments »


PENGANJUR:OYA
JOM JOIN GIVEAWAY AKU(OYA)


selalu join giveaway
tapi kali ni
giveaway datangnya dari member rapat sendiri
adiah tak usah cakap mmg cantik..cantik..belaka
paling aku geram alas peti tu
andai jadik milik aku oya
aku belanja mu nasi minyak
kalau tak ada rezeki no hal
pasal kita mencuba nasib dgn cara yg sihat
okes kl korang nak adiah giveaway ni
sila dan sila ..
korang pergi blog OYA
baca syrat2 dan lihat adiah mmg syookk
pastu MASYUKKK
giveaway ni
segalanya di hujung cari anda
sehingga
14 february ni
cepat..cepat..cepat...

" Chomel "

Wednesday, January 27, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

Handmade by Anasfadilah



penganjur:KEDAICHOMEL

pertama kali buka blog akak kedai chomel ni mmg nak sgt..sgt..hadiah
kat bawah ni
*
*
*


haa..tu dia...
cantikkan..cantik dan mmg chomel
sesuai sgt2 dengan nama kedainya kan...
huruf2 yg cantik ni yg diperbuat daripada kain
namanya
Chomel Fabric Alpahbet (A to Z)


harap2 dapat laa adiah ni menjadi milik aku
kepada penganjur harap n3 yg aku buat ni bakal menambat hati yee
hehehe


mesti korang tertanya2 
nape laa aku suka sgt2 dengan huruf2 tu
okes aku lampirkan kat sini kenapa yerk aku nak sgt adiah ni???


1)sebab yg amat sesuai kerana aku tengok pertama kali dah sukaaaa ,,mmg cantik dan kemas jahitannya


2) boleh laa aku gantung dekat dinding umah aku..aku nak buat frame tau...lagi cantik kan...


3)boleh laa anak2 aku baca dan lihat ari2 bila aku gantung kat dinding..makin mahir laa ank2ku dalam menghafal abjad
2 dalam 1 laa...


4)terdapat beraneka warna dan corak kain yg cantik..amat ceria...


5)dalam byak adiah mmg sesuai dgn aku berbanding yg lain..ye laa ada yg kena jahit..leceh laa..yg ni siap...
bereh...


6)dah barang free..sape taknak kan....


paling penting dah terbayang tau aku framekan dgn bingkai yg cantik kat umah aku..
harap2 aku dalam 6 peserta bertuah tu...
amin


korang jugak masih sempat tau nak join
cepat tgu apa lagi
terjah kedai akak chomel ni
segala syrat dan cara menyertai ada di situ..

pleazeeeeeeeeeeee vote me........

Tuesday, January 26, 2010 Posted In Edit This 2 Comments »
salam buat semua
di sini aku nak sangat..sangat
 minta tolong korang semua
tolong laa vote aku tuk contest di blog halena 
aku ada masuk contest mencipta pantun di blog halena
alhamdulilah walau tak tersenarai tempat pertama
tapi aku tersenarai gak bakal tempat ke 6
yg susahnya halena nak pilih ni pasal markah yang hampir sama
so masa ni laa aku perlukan bantuan korang semua
help!help!help!
tolong laa!!!
vote!vote!vote!
cara vote senang je
korang cuma perlu antar
nama aku(miemiey)-ke 6
kat ruangan komen blog halena
senang kan..
contest ni di antara 9 yg terbaik yg bakal tempat ke 6
so apa tgu lagik
vote aku
sebelum 28 jan yee


*mekaceh banyak2 vote aku yee*


Cabutan Bertuah MDM 2010

Monday, January 25, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
 Cabutan Bertuah MDM 2010
penganjur:KAK ASHA




teruja bila tengok ada yg menang cabutan bertuah ke gambang
cukup jeles bila kawan sendiri yg dapat
huhuhu
terlewat sebab daku tak tau giveaway ni dah lama berlangsung
so tak mau lewat2 lagi
masih sempat sebelum
10 FEBRUARI 2010
 dengan ini aku nak join gak
mana tau ada tuah aku kan
bagi korang yang nak join giveaway ni
sila ke blog akak ASHA


SEGALA SYARAT DAN CARA ADA DI SITU

LEAKHALID GIVEAWAY

Monday, January 25, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »





naik juling mata aku nak kira love ni
so sape2 nak menjulingkan mata
meh kira berapa love yg ada
berbaloi ..kl menang RM 50
milik anda..dan anda..
so jom kita ke blog KAK LEA KHALID
TUAH AYAM NAMPAK DIKAKI
TUAH KITA SEMUA SAPE YG TAU

once again saya menganjurkan contest sempena besday saya yang ke-26 pade 5 January 2010
senang je contest nih...

syarat-syaratnye: 
  • cube kira berape banyak HEARTS yang ade dalam picture di bawah





  • buat satu entry ttg contest nih
  • tempek banner di sidebar blog anda
  • add blog leakhalid dan blog kedai saya, littlekimiwear dalam blog list anda
  • jadi follower leakhalid dan littekimiwear
  • last but not least, jgn lupe tinggalkan link anda diruangan comment yeee 
  • JAWAPAN ANDA HENDAKLAH DI HANTAR KE norkamalia@jimahev.comDENGAN SUBJECT: LeaKhalid Giveaway 
  • tarikh tutup 29/01/2010
itu je syarat2nye...senang kan???
so tunggu ape lg...sila lar menjoinkan diri...


HADIAH NYE MERUPAKAN WANG TUNAI BERNILAI RM50

hanya seorang pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang tepat dan cepat 

giveaway barang deko english style

Monday, January 25, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
GIVEAWAY BARANG DEKO ENGLISH STYLE
penganjur:MRS.NOR



kat umah aku setakat ni belum lagik ada koleksi barangan deko english style
so harap2 dgn menjoinkan diri dengan giveaway ni
barang deko kat atas tu menjadi milik ku
insyaallah
kalau ada rezeki
okes kl korang nak join sama giveaway ni
sila ke blog akak kelate ni
tak jauh sebelah je negeri kita kan,,,
segala syarat dan cara terdapat di situ


TERIKH TUTUP
29 JAN 2010

Contest- Saat Indah itu

Monday, January 25, 2010 Posted In Edit This 2 Comments »
sticky mode entry
CONTEST SAAT INDAH ITU

PENGANJUR:MRS.WANA

NAK JOIN KLIK SINI

Contest ini dibuat sempena Hari Lahir Mr Zaidi pada February nanti. Berjalan selama sebulan Mulai 25 December 2009 dan tamat pada 25 January 2010. Kisah kan cinta anda kepada kami.. serta anyamkan saat indah itu!! imbas dan Imbau kasih sayang anda bersama pasangan anda.


Apa yang anda perlu lakukan?
1. Letakkan Tarikh perkahwinan anda.

~19 MARCH 2000~

2. Nama Pasangan Anda

~MUHD NAZIR B MD.DIN~

3. Nama cahaya mata anda jika ada.

1)MUHD HAIRIL NAZRI(9 TAHUN)

2)MUHD DANISH DANIAL(7 TAHUN)

4. Jawab satu soalan.

Bilakah tarikh Pernikahan kami Wana & Eddie????
( Klue: Jawapan ada pada cerita lama/ Blog ini)

~24 NOVEMBER 2007~


4. Letakkan Gambar anda bersama pasangan( Suami / Isteri) atau keluarga 

*
*
*
*
*

Tidakku menyesali memilihmu menjadi raja hatiku..

segala yang terjadi ada hikmah yg tersembunyi

yang pasti ALLAH tak akan zalim dengan ketentuannya


masa yang berharga bersama keluarga di JB

Kami sekeluarga menikmati kebahagian saat bercuti tempoh hari di kl...

saat percutian yang menyeronokkan di DESA WATER PARK

semasa ni dapat di rasakan betapa eratnya kami sekeluarga bersama anak2 tersayang

dikurniakan 2 cahaya mata sepanjang 10 tahun bersama abang..aku amat bahagia dengan adanya anak2 ini..idup kami tidak sunyi dan kami dapat belajar menjadi ibubapa yg lebih baik..menghiburkan kami di kala sunyi ..dan gelagat harian mereka yg melucukan menjadi kenangan buat kami..tanpa mereka bertiga aku diibaratkan layang2 yg putus talinya..harapan agar anak2 kami menjadi anak yg taat kepada ALLAH..Kejayaan yg seimbang di dunia dan akhirat...mereka adalah harta yg terbaik yg kami miliki... 

cinta kami utuh buat selamanya...


4. Ceritakan kepada kami kisah cinta anda & Kenapa si Suami/isteri & Anak anda begitu Istimewa dalam hidup anda. Ringkas Tapi padat.. tak perlu panjang lebar.

Bertemu dengan abang adalah saat yang paling bahagia dalam hidupku..sungguh tak ku menyangka pertemuan yg sesingkat itu berakhir dengan perkahwinan..sekitar 6 bulan jee kami mengenali hati budi masing2 lantas di jodohkan ..munculnya abang di dalam idupku ketika dan waktu diriku dah mula tidak mempercayai lelaki..aku kecewa dgn insan yg bergelar lelaki ketika itu yg hanya berjanji kosong setia dalam perhubungan...semasa tu aku frust nonggeng dengan x boy prend yg aku kenalan semenjak sekolah..(nakal gak aku)...aku bersikap acuh tak acuh dengan abang pada mulanya...hanya tuk berkawan tu jee...namun lama kelamaan hati aku dah mula yakin bahawa abang lain dari yg lain..yg memberi keyakinan kepada ku bahawa lelaki tidak semua begitu..yg banyak mengajar aku tentang ilmu tuhan...yang mengajar aku menjadi seorang perempuan..ketika tu abang tiada apa2..tapi hati aku tak boleh menipu diri sendiri aku sudah jatuh cinta dengan hati budi abang yg selalu memberi harapan buat aku bahawa esok masih cerah...terima kasih abang...kerana segala pengorbanan mu terhadap isterimu ini amat besar,,,pada tanggal 19 march 2000 kami bergelar suami isteri..pelbagai cabaran yg kami lalui bersama dgn tenang dan sabar..menjadi seorang isteri bukan perkara nudah,,harus ada tanggungjawab yg besar,,alhamdullilah kami di kurniakan 2 orang cahaya mata lelaki..dan kami bersyukur dengan rezeki yg ALLAH bagi...sehingga kini kami bahagia dan usia perkahwinan kami akan cecah 10 tahun pada 19 march 2010 akan datang...moga kami kekal hingga akhir hayat...amin...

5. Maklumkan kepada pembaca anda apakah hadiah yang akan dimenangi sekiranya anda berjaya

Hanya satu sahaja hadiah yang akan dimenangi

Penginapan 2 Hari 1 malam sempena Valentine Days di
Seri Costa Hotel Melaka.
untuk 2 orang. Serta sarapan pagi untuk 2 orang.Pada 13 February 2010(Saturday). Raikan kisah cinta anda bersama orang tersayang.

Terma & Syarat
1.Penganjur berhak menukar hadiah dengan harga yang setimpal dengan hadiah berikut.
2. Keputusan pengadil adalah muktamad. Sebarang email- mengemail atau komen tidak akan dilayan.
3. Hadiah hendaklah dituntut sekurang-kurangnya 3 Hari selepas tarikh pengumuman pemenang.

6.Tinggal kan link ke URL anda di Comment box ini atau email ke wanani3@yahoo.com
~OKES~
Syarat-syarat Penyertaan
1. Jadi Follower Mr & Mrs.Zaidi Stories dan Link kan Blog anda dengan kami
2. Letakkan Banner Saat Indah Itu di Side Bar blog anda beserta link ke Mr. & Mrs zaidi Stories Blog
.3. Pastikan Entry Contest ini dalam Sticky Mode untuk 48 jam (4 Hari) dari tarikh penyertaan anda.
4.Sudah Berkahwin

AKSI MENARIK KETIKA MEMBACA

Wednesday, January 20, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

AKSI MENARIK KETIKA MEMBACA

penganjur:kak shima

segala syarat ada di sini

 KATEGORI REMAJA

nama:Muhammad Hairil Nazri

hubungan:anak

si abang sedang syok baca buku sekolahnya..semangat membara laa kalau baru dapat buku teks...membaca ke tengok gambar ni???si abang ni mmg minat sgt subjek sains so kl tak suruh baca pon dia mmg rajin baca buku sains...

**************************

 KATEGORI KANAK-KANAK 

nama:muhammad danish danial

hubungan:anak

kerja si adik mmg suka nengok gambar pastu merangkak2 baca satu persatu ayat..sekarang dah boleh baca..tapi masih sangkut2..hehehe...mmg adik suka baca dalam bilik pasal si abang suka sgt sakat adik time baca..mau tak hangin adik..

EDIT PHOTO CONTEST

Tuesday, January 19, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
EDIT PHOTO CONTEST

Penganjur:kak Ros

kalau nak tau syarat dan nak join leh ke SINI

TARIKH TUTUP : 20/01/2010

PENYERTAAN DAKU


"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

Monday, January 18, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

"Dengan ini, aku nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."

2. More about this lucky draw: (KLIK)
Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

FreebiesJust4U : FREE AliceWonder Ba

Monday, January 18, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

SAPA2 NAK JOIN GIVEAWAY SILA KE SINI
PRIZE is sponsored by Sha-Sha.

(pictures courtesy from ... thank you)

It's an Alice Heart Mini Grey Bag worth RM99 :)

That's right !!!

Our very 1st FREEBIE is a lovely heart mini grey bag from Alicewonder.

PRIZE is sponsored by Sha-Sha.
She won it during one of the contest recently but decided to give it away ...thank you dear :)


How to get this?
1. Only one bag is being given away as pic.~OK~ 
2. MUST - Leave your email as a comment on this page~DONE~ 
3. OPTIONAL - Say why you want to win this bag :)
~SEBAB DAKU NAK SGT2 BEG KAT ATAS TU APATAH LAGI BARANGAN YANG BRAND CEPAT2 JE AKU TERTARIK DGN BEG TU LANTAS JOIN GIVEAWAY NI
~HARGA YG MELETOP CAM TU PAYAHNYA NAK MILIKI SO ADA GIVEAWAY NI KOT2 ADA PELUANG
~LAGIPUN AKU SUKA BEG TANGAN,KL KELUAR TAKDE BEG TANGAN MMG JANGGAL
~I LOVE HAND BAG TERUTAMA YG COLOUR PUTIH DAN ITAM
 
4. OPTIONAL - Be our follower.~DONE~ 
5. OPTIONAL - You can blog about this contest and leave your link here too :)~DONE~ 
6. OPTIONAL - You can copy our BADGE and keep it in your blog sidebar for easy access to great freebies.~OK~ 
7. OPTIONAL - You can add us in your blogroll.~DAH ADD~ 
That's it !!!
Winner will be chosen using random.org
The lucky winner will get the bag for free :)

GOOD LUCK !!

Deadline : 20th Jan 2010

Note : Contest is open only to Malaysian citizens with valild Malaysian address. Item will be shipped out using normal parcel. Should you want Poslaju, extra charges applies. Pls advise once we contact you :)

sweetlovelyshoppe cutest baby photo contest

Monday, January 18, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »

SweetLovelyShoppe Cutest Baby Photo Contest

Penganjur:sweetlovelyshoppe 

segala syarat penyertaan dan caranya leh laa terjah ke link di atas...

hadiah mmg menarik,,,jom terjah cepat2...

Hanya tinggal 2 hari lagi contest ni akan berakhir

sebelum terlambat aku nak join jugak arini

penyertaan daku

*
*
*

NAMA: RAJA NURASLINA ATIKAH BT RAJA MOHD

UMUR:1 TAHUN 1 BULAN

NAMA IBU:NANA(MY SIS)

Related Posts with Thumbnails