NIL BIRTHDAY GIVEAWAY

Sunday, April 25, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
nil birthday giveaway
penganjur giveaway:NIL
NAK JOIN SILA KLIK
saya ingin mengucapkan happy birthday buat NIL pada 14 April nanti
semoga panjang umur dan di murahkan rezeki hendakNYA...
AMIN..

Nor Afzan Birthday Giveaway

Sunday, April 25, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »

Nor Afzan Birthday Giveaway

penganjur giveaway:Nor Afzan
nak join dan melihat syarat2nya sila :klik

giveaway besar punya!!!!!

Saturday, April 24, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
Penganjur Giveaway:ZHANNEZ CRAFT
nak join dan segala syarat sila :KLIK

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthaday to zhannez Craft
happy birthday to you,




selamat ulangtahun buat zhannez craft
yang pertama,
semoga perniagaan ini bertambah maju dan di murahkan rezeki..
dan dapat menghasikan lagi banyak kraf yang bagus dan berkualiti..
amin..

cadangan saya:
mempelbagaikan hasil seni yang kreatif mengikut masa
membuat perhiasan rambut untuk kanak2 pelbagai corak
membuat beg untuk mengisi permainan kanak2..
membuat pelbagai kad ucapan mengikut sesuatu sambutan
membuat permainan kanak2 cth...anak patung..baby doll..
membuat perhiasan dinding ..lagi cantik kl tuk di prame kan..

pot pet mek Rose 2nd Anniversary Giveaway

Tuesday, April 20, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
POT PET MEK ROSE 2ND ANNIVERSARY GIVEAWAY



PENGANJUR CONTEST:ROS
NAK JOIN DAN SYARAT KLIK

JOM JOIN SEBELUM 22 APRIL...

jawapannya:chocolate bar

TCB 1st GIVEAWAY!!!

Sunday, April 18, 2010 Posted In Edit This 2 Comments »
sticky mode entry


penganjur giveaway:TINTA CYBER BONDA
nak join dan segala syarat klik SINI

'kenapa saya patut menerima giveaway dari TCB ni'

KERANA saya amat teruja untuk memiliki barangan dari Dubai dan saya amat berminat untuk menyertai giveaway ini...siapa tahu saya salah seorang yang bertuah itu..gud luck for me..

DATELINE!!
18 APRIL 2010 (Ahad) jam 1.30PM!!

Byzura Razali's Blog Giveaway

Saturday, April 17, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
giveaway from:BAIZURA RAZALI'S
TO JOIN CLICK:HERE

Jika bertuah,saya pilih hadiah B KERANA saya mempunyai 2 orang anak lelaki yang sukakan permainan kereta seperti di bawah dan mereka boleh berkongsi bermain bersama2 berbanding dengan hadiah lain.

B: High Speed Racing Track Starter Set

nickname:MIEMIEY
blog URL:http://miemieyslamzer.blogspot.com/
@http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/

Mystery gift for top referral tooo.....confirm bukan toys!!! :P
Hurry up!!! This giveaway end 23 April 2010!!!

FabuLove Giveaway

Saturday, April 17, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
Dateline : 21.4.2010

Peganjur :

Syarat-syarat :

saya ingin mengucapkan selamat hari lahir buat ezyane yang ke 27 tahun.semoga di berkati olehNya di dunia dan akhirat...di panjangkan usia dan sihat sentiasa...semoga ceria selalu dan di murahkan rezeki terutama dalam perniagaan yang dijalankan ini.hasil kerjatangan ezyane mmg kreatif dan bagus sekali...dan dapat mengarungi hari yang mendatang dengan tenang dan sabar.amin...

Mama Damia's Giveaway

Saturday, April 17, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
MAMA DAMIA 'S GIVEAWAY


PENGANJUR CONTEST:Mama Damia
nak join dan syarat sila KLIK

JOM PAKAT JOIN GIVEAWAY
sebelum 22 April 2010
jam 3 petang

my first ever contest:muka garang si kecil

Saturday, April 17, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
MY FIRST EVER CONTEST

MUKA GARANG SI KECIL
penganjur contest: Azlina
nak join dan segala syarat:KLIK

penyertaan daku

NAMA PENUH: RAJA NURASLINA ATIKAH BINTI RAJA MOHD(anak saudara saya)
NAMA MANJA:IKA
TARIKH LAHIR:27 DISEMBER 2008
NAMA IBU:NANA(adik saya)
NAMA BAPA:RAJA MUHD(ipar saya)
EMAIL:miemiey_m@yahoo.com.my

jom kekawan kita pakat join contest bagi memeriahkan lagi contest yg 
 Azlina anjurkan ini.

contest hijau

Friday, April 16, 2010 Posted In Edit This 4 Comments »
contest hijau
sticky mode entry

penganjur contest:MAZ HANY
nak join dan segala syarat sila KLIK

PENYERTAAN DAKU

haa..serba ijau kan...gambar ini diambil ketika majlis iftikah tahun 6 pasti 2009..tahun lepas...semasa ni adalah pelajar pasti mengadakan persembahan nasyid...anak aku ada kat situ tau...tu diaa..yang berdiri betul2 belakang pelajar yang pegang mic tu...hehehe...

hijau itu indah mengambarkan kesucian agama islam...
di sebalik hijau tersembunyi sebuah kedamaian dan keindahan anugerah tuhan

Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest

Thursday, April 15, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest


penganjur contest:SUHIDA
SYARAT DAN NAK JOIN SILA KLIK

kerana suhida kasi peluang tuk anak saudara join
 makanya berpeluanglah aku menjoinkan diri dalam contest ini kali ni..
peluang dan rezeki tu masih ada lagi
hehehe
maklumlah ank2 aku dah besar dan melepasi umo 4 tahun dah..
okes tanpa membuang masa 
pernyertaan daku

*
*
*
*


NAMA:RAJA NURASLINA BIN RAJA MOHD
UMUR:1 TAHUN 4 BULAN
TARIKH LAHIR:27 DISEMBER 2008

ini adalah sambutan hari lahir ika yang pertama..
tengok tu kek besar bukan main
ibu dan abah orang utama paling teruja..
maklum lah anak pertama
birthday pertama kan
si comey ika ni bukan main menganas dan lasaknya
nak snap gambar bukan maen susah
 pasal tangan tu tak reti duk diam 
nak calit gak kek tu
geram sangat kat kek 
tengok tu dalam duk bergambar sempat lagi di calit kek dgn tangan
hehehe
abis riuh serumah
semoga adik ika membesar dengan baik dan sihat selalu

sebelum berakhir nak ucapkan
happy belated birthday buat RAZI yang ke 3 thn.semoga panjang umur dan jangan nakal tau..
sekejap je anak ko suhida dah besar...

korang tunggu apa lagi 
jom join contest ni..

::~MAMA MIKA BIRTHDAY GIVEAWAY~::

Thursday, April 15, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
::~MAMA MIKA BIRTHDAY GIVEAWAY~::

penganjur giveaway: MAMA MIKA
nak join dan syarat2nya sila ke SINI

terlanjur menyertai giveaway ini ..
ingin aku ucapkan selamat hari lahir buat mama mika pada 17 April 2010
semoga mama mika di panjangkan umur dan bahagia selalu..amin...


jom join giveaway ni sebelum 30 April 2010 jam 12 malam

Norgadis Birthday Contest 1

Thursday, April 15, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »

kali ni aku nak join giveaway dari kenalan baruku dari sabah bah..hehehe...NORGADIS...
SEBELUM TU AKU INGIN MENGUCAPKAN HAPPY BELATED BIRTHDAY BUATNYA PADA 3 APRIL YANG LALU...semoga bahagia dan di panjangkan umur selalu...okey sape2 nak join giveaway ni boleh tengok syarat2 di bawah atau KLIK ..klik yee...hadiah pon meletop...sape2 yang minat buku puisi lagi teruja tau....

mutiara kasih dari penganjur

Aku teringin sangat nak buat contest untuk follower aku sempena birthday aku 03 April 2010 ini yang ke 39 tahun. (tuanya aku huhuhu) Tapi aku taklah buat contest yang berat2. Memandangkan hadiahnya pun nampak ringan2 je...
Sepulau Sekasih Kita
Hadiah untuk pemenang Utama: 1 Pelekat Bermagnet, 1 Key Chain dan Sebuah buku Antologi Puisi Penulis WP Labuan "Sepulau Sekasih kita" (Ada 11 buah puisi aku kat dalam tu).

2 hadiah saguhati: 2 Pelekat Bermagnet setiap seorang (utk 2 orang je)

Syarat -syarat untuk join:

* terbuka kepada semua followers aku (Kalau yang belum follow, follow dululah...)
* letakkan banner "Norgadis Birthday Contest 1" di sidebar blog anda sepanjang contest ini dan linkkan ke entry ini.
* tulis ucapan selamat hari lahir untuk aku (Penting tu) di ruang komen
* Tinggalkan link anda di ruangan komen
* Pemenang dipilih secara cabutan ...

Norgadis Birthday Contest 1 berakhir pada: 17hb April 2010, jam 12.00

aqid's birthday giveaway

Thursday, April 15, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
AQID'S BIRTHDAY GIVEAWAY

penganjur contest: ITS ALL ABOUT ME
nak join dan syarat2nya ke SINI

Create your own banner at mybannermaker.com!

Sempena birthday Aqid yang ke 2 pada 31 Mac 2010, mama Aqid nak jemput semua kawan2 bloggersnya  untuk join contest ni. Bermula daripada 30 Mac 2010 hingga 18 April 2010. Hadiah-hadiah yang best menanti tau,,apa tunggu lagi, aku dah join
korang bila lagi meh cepat-cepat..jom klik kat atas...tengok syarat-syarat menyertainya....
senang je tau..

DNGIVEAWAY

Wednesday, April 14, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
DNGIVEAWAY
jom join giveaway dari DN BLOGSHOP


HADIAH TEMPAT PERTAMA

TEMPAT KE - 2 HINGGA KE 4
10% Discount Card

Dengan rasa ikhlas dan berbesar hatinya..
DnBlogshop ingin mengadakan Dngiveaway kepada siapa yang bertuah.
Pemenang adalah berdasarkan cabutan bertuah.
Jadi sapa yang bertuah, dia yang dapat.

OK syarat-syarat Dngiveaway ialah:

1. Be our Follower and FB Fan
2. Register as DnMembership.(terpulang la, klu tkt sgt xPYH)
3. Buat 1 post mengenai Dngiveaway di Blog/Facebook/website sertakan link ini, jadi peserta lain boleh serta sama.(wajib)
4. Tambahkan Picture beserta link blog ini. Di side bar.(wajib)
5. Tinggalkan komen dan link post.(sgt wajib)

Tarikh Tutup 15 April 2010.

1 st giveaway from zati

Sunday, April 11, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
1st giveaway from zati


giveaway from:zati
for join click here
my referrel lya

888th days...GIVEAWAY~

Sunday, April 11, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
888th days...GIVEAWAY~
for join click here



Crafters pack:


4 felts(approx. 23 X 41cm)
3 fabrics(approx. 42 X 42 cm)
2 zips
2 hairband
5 bells
3 cotton buttons
5 coconut shell buttons
1 box of small beads(5 colours in it)
 



non-Crafters pack: (there are all done by me. ^^)

1 green handmade recycle bag(with brooch)
1 blue ribbon brooch
1 flower hand band
1 pink crown keychain
1 rabbit ears hair clip
1 devil ears
2 wooden paper pin
3 cotton buttons

This giveaway will to close next thursday 12am,April 15th
The 2 lucky winners will be picked on April 16th,2010  

cute & creative picture contest

Saturday, April 10, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »


Cute & Creative Picture Contest

penganjur contest:Baby Iman Koleksi
segala syarat peryertaan ke sini


nama:Muhd Danish Danial bin Mohd Nazir
umur:7 tahun
asal:Dungun,Terengganu
emel:miemiey_m@yahoo.com.my
nama pengirim:ibu miemiey

m.e 1 st Giveaway

Saturday, April 10, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
m.e 1 st Giveaway

penganjur giveaway:IZZLIN
nak join KLIK untuk melihat syarat2 menyertainya
sebelum
23rd April 2010

..::bIRtHdaY gIvEaWay::..

Friday, April 09, 2010 Posted In Edit This 1 Comment »
macam mana nak buat n3 kreatif dan mengembirakan buat
tapi sebelum tu
nak ucapkan 


HAPPY BIRTHDAY BUAT LILLY
YANG KE 24 TAHUN
muda lagi kan...
masih banyak yang harus lilly pelajari dalam kehidupan ini
ada peluang lagik pemuda2 kat luar sana nak ngoratnya
hahaha
jangan mare cik abang terchenta....
dan
kad ini pengganti diri dari akak
buat lilly..


dengan ucapan dan doa
semoga di panjangkan umur
murah rezeki
dan happy happy selalu
hehehe
paling penting hadiah dari hubby pasti dan 
mesti melatoppppp


sebenarnya aku menyertai contest dari LILLY...
kalau korang nak join sama
sila....sila..sila..
klik SINI
apa tunggu lagik cepat.....


si comel memiliki bulu yang cantik,
bertenggek bertiga duduk berteman,
sungguh cantik wajahmu adik,
seindah lilly bunga di taman.

bulu lebat matanya bulat,
digerami siapa memandangnya,
pandanglah lilly sampai mata terbulat,
apakan daya en HANEL sudah memilikinya.

LILLY datang dari negeri cik wan kembang,
budu dan petai takkan di pisahkan,
kalau dekat boleh lah bersembang,
sambil-sambil lilly belanja makan.

kahhhhh.....kahhh...
makan preee....



putih seput kulit dio,
lawo dok soh kato,
saye sungguh abe ko dio,
dikurnioke puteri cahyo mato.

okes lilly tok ser pantun doss akak buntu ideo,,,
setakat ini penyertaan akak
harap2 mencuit hati adik...

"Earth We Care, We Love You Contest"

Friday, April 09, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
"Earth We Care, We Love You Contest"

penganjur contest : faizal sulaiman
nak join dan segala syarat penyertaan di SINI

PENYERTAAN DAKU


"PENCEMARAN CAHAYA MEMBAWA KEMUSNAHAN ALAM"

tanpa aku sedari sedikit sebanyak cahaya yang di gunakan ini sebenarnya membuatkan bumi kita kepanasan..hargailah cahaya bulan dan bintang di malam hari kerana cahaya kebesaran ALLAH yang di berikan adalah semulajadi dan kita patut bersyukur dengannya...betapa indah alam ini andai kita menghargainya...

selamatkan bumi kita

~untuk membuktiken keaslian gambar ini disertakan bersama anak2 aku di dalam pic di atas..~

"the perfect vacation giveaway by ciera:) "

Friday, April 09, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
sticky mode entry
penganjur contest:PN CIARE'S
nak tengok syarat dan join sila ke SINI


nak cuba nasib dgn menyertai contest ni
mana tau kot2 ada rezeki
menang adiah dari pn ciare semasa pergi vacation nnti...
okes 
kalau dikirakan saat bercuti tu ada banyak gambar tapi tu laa
gambar keseorangan ni x de
yang ni je ada
hehehe
yg laen semua bersama anak2 dan family
okes gambar yg dipertaruhkan 
*
*
*
*



gambar ni di amabil ketika bercuti ke kuala lumpur pada hujung tahun lepas di Desa Water Park..mmg best bersama keluarga ketika ini menikmati aktiviti mandi-manda di taman air ini...


contest avatar dan fast & furious 4

Thursday, April 08, 2010 Posted In Edit This 2 Comments »
sape2 kat sini nak adiah DVD percuma
tak maen lah cetak rompak tau
DVD yang aku maksudkan adalah
DVD filem Avatar dan Fast & Furious 4
so mari lah join giveaway ni

Contest Avatar dan Fast & Furious 4
PENGANJUR CONTEST:YUS

NAK JOIN DAN SYARAT2NYA KE SINI


apa tunggu lagi 
jom..jom.jom..


sebelum 10 April 2010

MONICA’S FIRST GIVEWAY

Thursday, April 08, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
monica's first giveaway


salam
giveaway datang lagi
confirm kalau aku tak join mmg tak wajib tau
so melihat akan hadiah2nya mmg cantik
leh laa kali ni kalau menang..
 handphone aku ada gak baju yang boleh pakai
hehehe
apa lagi kalau bukan yang di bawah ni
siap ada tali telefon,sarung telefon dan aksesori yang chantek
i like black colour tau
tapi ini semua aku akan dapat kalau n3 aku ni 
berjaya memikat hati MONICA'S


harap2 n3 daku terpilih..ermmm....

okes yang ini plak
so sweet
ada teddy bear
dan kalungan wangian
hadiah ini di sediakan untuk 
3
cabutan bertuah tau

siapakah yang bertuah akan dapat adiah ni?????

okes adiah dah tengok kan so apa tunggu lagi 
jom singgah kat blog MONICA'S
dan sertai giveaway
yang julung2nya pertama kali yang di anjurkan monica
so bagi lah support
dan boleh menambahkan kenalan yee
monica....;))

Related Posts with Thumbnails