NOTTI-FACE GIVEAWAY

Friday, January 01, 2010 Posted In Edit This 0 Comments »
(sticky mode entry)

salam...kali ni aku masih tak jemu2 nk join contest biorpun dah byk kali kecundang..huhu...tapi mama adwan kan..harap2 daku menang lagi ye setelah dapat tempat ke 3 contest yg lalu..kalau dapt jeruk tu sampai kekaki lagi laa daku makan..hahaha...okes kalau korang nak join dan nak tau lebih jelas so pi laa blog mama adwan ye...@tengok kat link aku ada kat situ...so mari tgk gambar yg aku pertaruhkan...taraaaaaaaaa.............

NAMA:RAJA NURASLINA ARTIKAH
IBU:NANA(ADIK)
BAPA:RAJA MOHD(IPARKU)
TARIKH LAHIR:27.12.2008
UMUR:11 BULAN 22 HARI(SEMINGGU LAGI BIRTHDAY IKA~1)

Gambar ni bagi aku sesangat laa notti pasal adik ika masa tu sedang syok menghisap jari dah sampat terlali dan dah nk tertutup mata tu...yg kelakarnya pas tu terus tertidur ika..senang kan tak yah dodoikan n bagi susu..dengan isap jari dah boleh tidur..gambar ni di ambik kat umah saudara aku selepas adakan majlis tahlil buat arwah nenek..agaknya letih seharian tu pasal mudah je tido kan...susah korang nk tengok pic adik ika cam ni dah..pasal aku duk pamer pic yg chantek2 je kan..untungkan ada gak contest cam gini..nak notti..notti lagi...(abaikan rambut ika berserabut tu)hehehe...

0 comments:

Related Posts with Thumbnails